Reichl Péter vagyok, az Erzsébet Liget Vendéglő tulajdonosa. Nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy néhány mondatba sűrítsem mindazt a sokszínűséget, elevenséget, melyet Vendéglőnk képvisel.
Győr egyik legrégebbi parkjában található Éttermünk, mely 1998 óta várja megújult formában Vendégeit. 70 fős klimatizált helyisége és 60 fős terasza kiváló helyszínt biztosíthat a rendezvények számára. 

Igyekszünk a mai elvárásoknak megfelelően könnyű, ízletes, mediterrán hatású ételeket kínálni, ötvözve a magyar, valamint a modern konyha gasztronómiájával. A magyar ízeket elsősorban az ősi, még el nem feledett receptek felelevenítése képviseli.
A Győri Étterem tervezésekor arra törekedtünk, hogy az Erzsébet Liget Vendéglőbe betérő vendégeink néhány órára – egy kávé vagy egy étkezés erejéig feledhessék mindennapjaikat, és ízelítőt kaphassanak az elegancia, a hibátlan kiszolgálás valamint a kifogástalan minőség világából.

Kimondottan ajánlom kisebb-nagyobb baráti, vagy üzleti társaságoknak Éttermünket felkeresni, amely híres bor kínálatáról is. Gazdag a kávé valamint koktél kínálat, de a sör kedvelői sem panaszkodhatnak. Szombatonként hangulatos élőzene szórakoztatja mindazokat akik már Törzsvendégként, vagy új Vendégként meglátogatják családias Vendéglőnket.

 

 

 

Asztalfoglalás

Kapcsolat

Címünk
9023 Győr, Erzsébet Liget

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 10-20-ig
Péntek: 10-24-ig
Szombat: 11-24-ig
Vasárnap: 11-20-ig
Keressen minket elérhetőségeinken!
Tel.: 96/411-696
E-mail: erzsebetliget@citromail.hu
Üzemeltető: Erzsébet Liget Bt.
Üzletvezető: Reichl Péter